pickl. magazine

,

Pickl.  is het crossmediale platform voor studenten van ROC van Twente. We willen studenten op een eigentijdse manier in contact brengen met alles wat ze bezighoudt en waar ze bij betrokken zijn. Dingen die dus spelen binnen het ROC of daarbuiten, maar die wel van invloed zijn op hun studentenleven.

Gemotiveerde tweede en derdejaars studenten Mediaredactie vertellen in wisselende redacties hun verhaal in een vorm die past bij doel en de doelgroep aanspreekt. Ze maken nieuwsverhalen, achtergrondverhalen, wetenswaardigheden, gekkigheidjes, etc. door middel van verschillende media. Te denken valt aan de vlog/blog, radio, tv en geschreven artikelen.
Kortom: het verhaal vertellen van ROC van Twente gezien door de ogen van de student. Zo willen we de betrokkenheid bij ROC van Twente vergroten. Onder studenten willen we de ‘Talk of the town’ zijn.
Zowel de opleiding MediaRedactie als ROC van Twente kunnen zich met het platform profileren en de uitvoering ervan past naadloos in het curriculum van de opleiding MediaRedactie.

Check pickl.nu

Vaardigheden

Gepubliceerd op

18 april 2023