Horizontoer

Tien jaar lang ben ik betrokken geweest bij de Horizontoer. Aanvankelijk als scheepskok, later als redacteur/copywriter van de Horizontoerkrant en als organisator/toermanager. En als presentator, voor mij nog altijd de leukste klus die er is. In die tijd een geweldige, onvergetelijke schat aan ervaring opgedaan en een enorm netwerk opgebouwd waar ik nog dagelijks profijt van heb.

De Horizontoer is een varend festival dat zich afspeelt op en rond de Waddeneilanden.  Horizontoer is uniek door haar rondtrekkende karakter per boot en de verbinding die we maken tussen de eilanden, ervaring en talent. In tien dagen trekt het festival langs de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland. Met aan boord aanstormende talenten en doorgewinterde professionals. Meer festivalinfo vind je hieronder.

f2fb66be-49ba-4204-a561-bf91a1d4fde9Muziek en theater

Tijdens Horizontoer geniet je van muziek en theater. Stuk voor stuk acts die je zullen verbazen of ontroeren. We denken daarbij het liefst niet teveel in hokjes. Tijdens Horizontoer bieden we je een programma van pop tot soul en van cabaret tot straatkunstenaars.

Programma Horizontoer

Een veelzijdig programma met verrassende muziekacts, straattheater en kunst. Dat vind je alleen op Horizontoer. Acts die je niet zo snel ergens anders zult zien. Een programma voor jong en oud, met dit jaar extra aandacht voor aanstormend talent.

www.horizontoer.nl